Mbledhja e Këshillit Bashkiak Sarandë, 25 Shkurt 2022

25/02/2215:51

Shperndaje:

Mbledhja e Këshillit Bashkiak Sarandë, 25 Shkurt 2022

Mbledhja e Këshillit Bashkiak Sarandë, datë 25 Shkurt 2022 u transmentua drejtpërdrejt në Saranda Web

Rendi i Ditës:

 1. P/Vendim “ Mbi dhënien e ndihmës ekonomike për periudhën 1 – 31 Janar 2022 me fondin
  6% të bllokskemës së ndihmës ekonomike”.
 2. P/Vendim “ Mbi dhënien e ndihmës ekonomike nga të ardhurat e Bashkisë, Janar 2022”.
 3. P/Vendim “ Për miratimin e listës së familjeve që do të përfitojnë subvencionimin e qirasë
  në tregun e lire”.
 4. P/Vendim “ Për miratimin e dhënies me qira të pasurisë lloji ndërtesë “ Lokal Sos “ me
  sipërfaqe totale 247 m2, zonë kadastrale 8641, në pronësi të Bashkisë Sarandë “.
 5. P/Vendim “ Për miratimin e dhënies me qira të pasurisë lloji ndërtesë “ Lokal Riviera” me
  sipërfaqe totale 338 m2, zonë kadastrale 8641, në pronësi të Bashkisë Sarandë”.
 6. P/Vendim “ Për miratimin e dhënies me qira të pasurisë “ Njësi shërbimi”, pronë e Bashkisë
  Sarandë”
 7. P/Vendim “ Për saktësim emri,atësie,mbiemri”.
 8. Informacion mbi parandalimin e dhunës me bazë gjinore .
 9. Analizë e punës nga ndërmarrja Ujësjellës Kanalizime sh.a Sarandë për vitin 2021

Ky material u realizua nga Saranda Web falë mbështetjes së Media for All dhe Qeverisë se Britanise se Madhe


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.