Lumi Pavëll del nga shtrati, përmbytje në plantacione me mandarina

Gjendje kritike ka qene edhe situata ne lumin Pavell. Lumi ka dale nga shtrati dhe jane permbytur dhjetra hektare toke.
Bashkeshortet Lulezim e Nevreze Barjami u nxorren nga policia nga lumi kishin ngelur te izoluar ne fushen e Shalesit ku ndodheshin me bagetite.
Fatkeqesisht 60 keca te vegjel i mori rrjedha e lumit.