SHARE

LAJMI i FUNDIT
Policia kufitare shpeton nga mbytja 8 femije, pas permbysjes se varkes me pedale, me te cilin kishin dale ne det. Si rezultat i mbipeshes dhe dallgeve, varka me pedale te cilen femijet e kishin marre per shetitje eshte permbysur dhe kane qene pushues te tjere qe e kane vene re duke njoftuar menjehere policine,
e cila ka shkuar ne vendin e ngjarjes brenda pak minutave, duke shmangur nje tragjedi te vertete.

loading...
loading...

 

Loading...