Kryebashkiaku i Finiqit vazhdon të kërkojë hapjen e Qafë Botës, takim me kryetarin e Prevezës

02/10/208:55

Shperndaje:


Kryebashkiakët e Prevezës dhe Finiqit, Nikolaos Giorgakos dhe Kristo Kiço, u takuan në pikën doganore të Mavromatit këto ditë për të diskutuar çështjen e bashkëpunimit midis dy bashkive për thithjen e fondeve nga programi Evropian SOLIS për kursimet e energjisë.
Siç raporton Thespro.gr, takimi u ndoq gjithashtu nga Zëvendës Guvernatori Rajonal i Thesprotisë Thomas Pitoulis, Zëvendës Kryetari i Bashkisë së Prevezës Vangelis Ropokis, Drejtori i Doganave Costas Pappas dhe Menaxheri i Programit Dinos Papapolyzos.

Lidhur me programin SOLIS, kryetari i Komunës së Finikaion u kërkoi njerëzve të Prevezës ndihmë në çështjet e ekspertizës, ndërsa kryetari i Komunës së Prevezës u zotua të kushtonte të gjitha mundësitë në mënyrë që programi të përfundonte brenda dy viteve të planifikuara.
Ndërkohë, kryetari i bashkisë së Finiqit, shprehu mirënjohjen e tij për Zëvendës Guvernatorin dhe bashkitë e tjera në zonën e Epirit të cilët mbështetën fuqimisht kërkesën e bashkisë dhe banorëve të Finiqit për të hapur doganën e Qafë Botës, e cila është jetike për kujdesin mjekësor për të moshuarit, si dhe për zhvillimin ekonomik të zonës.

Kryetari i Bashkisë së Prevezës, Giorgakou dhe Zëvendës Guvernatori Rajonal Pitoulis, shprehën mbështetjen e tyre të plotë për zgjidhjen e kësaj çështje serioze.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.