Kristo Kiço takim me kryetarin e Bashkisë Athinë Bakojanis, ftesë për të vizituar Finiqin

09/03/2211:20

Shperndaje:

Kristo Kiço takim me kryetarin e Bashkisë Athinë Bakojanis, ftesë për të vizituar Finiqin

Kryetari i Bashkisë Finiq Kristo Kiço është takuar sot me kryetarin e Bashkisë së Athinës Bakogianis.

Kristo Kiço ka informuar Bakojanis për të gjitha çështjet dhe tematikat që kanë të bëjnë me bashkinë dhe vetëqeverisjen vendore. Më konkretisht, u diskutuan sektorë si pastrimi, furnizimi i ujit, energjia elektrike, strehimi, gjendja e shkollave, strukturat sociale, aktivitetet kulturore, infrastruktura sociale dhe zhvillimore.

Bakojanis premtoi krijimin e kanaleve të bashkëpunimit të përhershëm dhe të frytshëm në sektorë si kultura, arsimi, turizmi etj. dhe të jenë në komunikim të vazhdueshëm në të ardhmen.

Kryetari i Bashkisë Finiq Kristo Kiço ftoi kryetarin e bashkisë së Athinës të vizitojë bashkinë e Finiqit dhe Bakojanis pranoi ftesën për ta vizituar Finiqin përgjatë verës.

Website Saranda Web

Facebook Saranda Web

Instagram saranda.web

Youtube sarandaweb

Tiktok saranda.web

Pinterest sarandaweb

in sarandaweb


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.