Kristo Kauri: Në Sarandë fitoi mendimi i të babëziturve – VIDEO

28/10/2217:35

Shperndaje:

Kristo Kauri: Në Sarandë fitoi mendimi i të babëziturve


Kristo Kauri: Në Sarandë fitoi mendimi i të babëziturve që ndërtojnë natën dhe hipotekojnë ditën.

Gjatë fjalës së tij në takimin e zhvilluar nga Bashkia Sarandë me “Të urtët e qytetit” në prag të hartimit të projekt-buxhetit 2023 specialisti i mjedisit është shprehur se në Sarandë deri më sot nuk ka fituar mendimi i specialistëve, por mendimi i të babëziturve që ndërtojnë natën dhe hipotekojnë ditën.

Duke u ndaluar se situata e gjelbërimit në Sarandë, zoti Kauri ka kërkuar më shumë vëmendje ndaj gjelbërimit, pasi aktualisht në Sarandë gjelbërimi është vetëm 0.5 m² për banor.

Website Saranda Web

Facebook Saranda Web

Instagram saranda.web

Youtube sarandaweb

Twitter Saranda Web

Tiktok saranda.web

Pinterest sarandaweb

in sarandaweb


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.