Konispoli i thotë “JO” kooperativës së ujësjellësave

23/02/2217:19

Shperndaje:

Konispoli i thotë “JO” kooperativës së ujësjellësave.

Këshilli i Bashkisë Konispol hedh poshtë propozimin e Ministrisë së Infrastukturës dhe Energjisë për bashkimin e Shoqërisë së Unësjellësit të Konispolit me Sarandën, Delvinës dhe Finiqit.
Brenda territorit të bashkisë tonë duam ta menaxhojmë vetë ujësjellësin sepse kemi siguruar 24 orë ujë dhe jemi të suksesëshëm, u shpreh kryebashkiaku Shuaip Beqiri.


Bashkimi me Sarandën dhe bashkitë e tjera nuk i shërben bashkisë tonë thanë në diskutimin e tyre zyrtarë të administratës së bashkisë. Edhe këllishtarët e këshillit bashkiak Konispol u shprehën kundër bashkimit të ujësjellësit të Konispolit me Sarandën.
Edhe disa kryetarë bashkish janë kundër këtij propozimi të Ministrisë së Infrastukturës për grumbullimin e unësjellësave në një shoqëri të vetme, vuri në dukje kreu i bashkisë Konispol.
Këshilltarët e Konispolit votuan në unanim kundër idesë së kooperativizimit të ujësjellësave.

VIDEO


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.