Home Lajme Kokëdhima sulmon ish-kreun e PS Sarandë: Feruz Basho kamikaz i Ramës

Kokëdhima sulmon ish-kreun e PS Sarandë: Feruz Basho kamikaz i Ramës

Kokëdhima sulmon ish-kreun e PS Sarandë: Feruz Basho kamikaz i Ramës
Gjatë bashkëbisedimit që Koco Kokëdhima ka patur me socialistët dhe mbështetësit e lëvizjes ZGJIDHJA përsëriti se shkarkimi i Kryetarit të Qarkut Vlorë, Sadrit Danaj ishte një ngjarje e shëmtuar, e paligjshme dhe plot manipulime.
Për ta bërë këtë maskaradë, Rama e emëroi Feruz Bashon drejtor të OSHEE-së, është shprehur Kokëdhima.
Kkokëdhima ka thënë se Ramës i duhej sjellja kamikaze e Feruzit për të falsifikuar procesin e votimit në Këshillin e Qarkut Vlorë dhe prandaj e vendosi drejtor në shtet.

Loading...

 

loading...
loading...