Klinika Radiologjike diagnostikues “GERTI X-RAY DENTAL RADIOLOGY”

28/03/1818:48

Shperndaje:


Klinika Radiologjike diagnostikues “GERTI X-RAY DENTAL RADIOLOGY” ka filluar veprimtarinë e saj në të vitin 2000 , me pajisje të reja moderne dhe të pajisura mirë që janë vendosur në një hapësirë ​​prej 200 metra katrorë në rrugën ONHEZMI, në godinën 2-katshe pranë 15-Katshit , SARANDE
Tel: 0696335301 dhe 0672049648 Plotëson të gjitha standardet moderne evropiane të qendrës mjekësore diagnostikuese protokollet e radiologjisë, aplikimit  me më të reja në fushën e pajisjeve të fundit mjekësore dhe mbi të gjithë personelit shkencor me përvojë dhe të trajnuar mirë mjekësore dhe para mjekësore
ME TEKNOLOGJI TE AVANCUAR OFRON PER JU SHERBIME TE KOHRAVE TE FUNDIT :
– GRAFI DENTARE DIXHITALE GERTI X -RAY DENTAL RADIOLOGY&OTOFON
SIRONA SL-Grafi Dentare dixhitale e cilësisë së lartë HD
-Qartësi më e madhe imazherike në grafie panoramike dhe të vogla.
-Paisje me rrezatim minimal si rrezultat i teknologjisë moderne më të avancuar dixhitale.
-Shpejësi dhe komoditet maksimal gjatë procedurës .
Programet e ekzaminimit të aplikuara ne këtë studio:
-Grafi standarte panoramike për të rritur
-Grafi standarte panoramike për fëmijë
-Grafi panoramike me dozë të reduktuar për destinacionin e përkohshëm
-Grafi panoramike Ortognate (jep vendndodhjen e dhëmbëve në vijë të drejtë, jo në hark)
-Grafi gjysëm panoramike e majtë ose e djathtë
-Grafi e bllokut incizial
-Grafi të vogla dixhitaleMe një risi në fushën e ekzaminimit radiologjik të gojës vjen SIRONA me 3600 microtomes për një mprehtesi imazherike dhe me skanim me prerje tomografike milimetershe të regjionit patologjik. Një risi imazherike dentare.
Që vjen si nderthureje teknologjike 2D dhe 3D në një ekzaminim të vetëm.
-Grafi të sinuseve maxiliar
-Grafi të artikulacionit temporomandibular me gojë të hapur dhe të mbyllur.
Kjo teknologji e re, ndihmon shumë në vendosjen e saktë të diagnozësMe një risi në fushën e ekzaminimit radiologjik të gojës vjen SIRONA CS , SL me 3600 microtomes për një mprehtesi imazherike dhe me skanim me prerje tomografike milimetershe të regjionit patologjik. Një risi imazherike dentare.
Që vjen si nderthureje teknologjike 2D dhe 3D në një ekzaminim të vetëm
– GRAFI PANORAMIKE 3-DIMENSIONALE
Grafi dixhitale 3D me shkalle te larte imazherike dhe me risine e prerjeve tomografike.
Grafi + Skanim te pjeses anatomike te gojes. – CEFALOMETRI Tashme ju vijme ne ndihme te gjithe ORTODONTEVE me ane te programit te licensuar italian Delta Dent ,i cili ben matjet CEFALOMETRIKE duke zgjedhur metoden e deshiruar nga mjeku ortodont.
Saktesia e parametrave eshte e garantuar nga stafi jone i kualifikuar per kete program…
P.S:Per cdo mjek qe eshte i interesuar per ta patur programin ne kompjuterin e tij mund te kontaktoje ne nr.069 63 35 301
– GRAFI INTRAORALE (grafi te 1 dhembi)
NE BASHKPUNIM ME KLINIKEN ( ITALO-SHQIPTARE “ OTOFON “ ) SJELL PER JU RISINE E SHERBIME TE REJA SI :
– AUDIOMETRI
SHERBIMET E OFRUARA PRANE KLINIKES TONE:
Pranë klinikës sonë do të gjeni një gamë të gjërë të shërbimeve që i përkushtohen aparatit akustik (veshi). të gjitha këto shërbime janë ndërtuar në një formë të tillë që në përfundimin e tyre të krijohet një panorame e qartë mbi problematikën dhe gjenezën e këtyre problemeve, në rast se janë më shumë se një. fillimi i një rënie të dëgjimit jo gjithnjë pasqyron një dekadiment fiziologjik shpesh herë është një sinjal i një problemi që mund të jetë progresiv ose akut, mund të shpreh gjëndjen e një sistemi të caktuar, probleme organike të këtij aparati etj. në të gjitha rastet shërbimet audiologjike shërbejnë për të hedhur dritë dhe mbitëgjitha per te dizenjuar rrugen diagnostikuese dhe me pas trajtuese në menyrë të diferencuar dhe profesionale.
 Shërbimet audiologjike janë:
OTOSKOPIA
Është një test objektiv, përmes të cilit arrihet një vrojtim i kujdesshëm i kanalit të jashtëm të dëgjimit dhe gjendjes së përgjithshme të daulles së veshit.
Audiometri subjektive adulte- Matja e dëgjimit e cila jep njeë profil edhe pse jo të plotë mbi problematikën e mundshme audiologjike.
Audiometri vokale- Testim audiometrik i cili krijon një diagram shumë objektive mbi kuptueshmërinë verbale të pacientit duke dhene të dhëna të rëndësishme mbi gjëndjen e tij verbale dhe inteletive.
Audiometri subjektive infantile- Testim audiometrik më specifik i bërë enkas për moshat e vogla ku pergjigjet e tyre jane shumë të vështira dhe shpesh herë të pakuptimta
Nder sherbimet audioprotezike qe kryen prane klinikes sone citojme:
Audiometri tonale protezike
Audiometri verbale protezike me dhe pa kompeticion
Spektrograma protezike reale
Marrja e mases se veshit
Perpunimi i masave te buta dhe te forta ne silikon dhe rezine
Otoprotektor ne silikon me filtra antizhurme
Rihabilitimi audioprotezik me aksesor te ndryshem
Ambientograma
Mirembajtja e aparateve akustike soft dhe hardware TIMPANOMETRIA / REFLEKSI STAPEDIAL
Është një test tjetër, shumë i rëndësishëm, që në vetvete, ndërton një metodë të avancuar dhe bashkëkohore, duke qenë një garanci më e madhe në diagnostikimin korrekt të çdo pamjaftueshmëriedëgjimore dhe ato të ekstra dëgjimit..
Teste të ndryshme supraliminare- Teste të ndryshme që bëhen me qëllim diagnostikimi diferencues
Akufenometri klasike/feldman- Teste me anë të cilëve bëhet një matje e zhurmave në vesh dhe një profil më të plot mbi këtë problematik
– TYMPANOMETER
– APARATE DEGJIMI TE MARKES BELTONE “BELTONE”
 – Beltone First 
– Beltone Boost
Beltone Promise
Beltone Bold
Beltone True
Beltone Origin
– BATERI PER TE GJITHA LLOJET E APARATEVE TE DEGJIMIT
– APARATE DEGJIMI PER TE GJITHA MOSHAT DHE MUNDESITE EKENOMIKE

PER DHEMB TE FORTE DHE TE SHENDETSHEM SI DHE PER NJE DEGJIM TE MIRE

ZGJIDHNI KLINIKEN ( GERTI X-RAY DENATL RADIOLOGY & OTOFON)
Tel: 0696335301 dhe 0672049648 
Grafi Dentare GERTI
Ne kerkim te perfeksionit ,Grafi Gerti vjen tashme me nje super cilesi dhe rrezatim minimal per pacientin !
Sensori me i ri (Sirona SL2016) ,mundeson kryerjen e grafive me nje cilesi te rritur ,linja perfekte radiografike , rezolucion maximal dhe ajo qe eshte me e rendesishmja rrezatim minimal !
Sepse Grafi Gerti mendon per shendetin e pacienteve dhe lehtesimin e punes se mjekut Stomatolog


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.