Klinika diagnostikuese Ygeias në Igumenicë

Klinika diagnostikuese Ygeias në Igumenicë
Laboratori mjeksor diagnostikues “Ygeias Thesprotia” ka filluar veprimtarinë e saj në mars të vitit 2008 me pajisje të reja moderne dhe të pajisura mirë që janë vendosur në një hapësirë ​​prej 500 metra katrorë në rrugë Egnatia 41 në zonën Ladohori në Igumenicë.
Plotëson të gjitha standardet moderne evropiane të qendrës mjekësore diagnostikuese protokollet e radiologjisë aplikimit me më të reja në fushën e pajisjeve të fundit mjekësore dhe mbi të gjithë personelit shkencor me përvojë dhe të trajnuar mirë mjekësore dhe para mjekësore.
Klinika diagnostikuese Ygeias në Igumenicë
Facebook: https://web.facebook.com/thesygeia
http://www.thesygeia.gr/
Adresa: Εγνατίας 41, 46100
Τel.: 2665021050, 2665021311
Fax: 2665021413
Cel. 00306974943399
E-mail: [email protected]
Kombinimi i të gjitha këtyre është padyshim një nga laboratorët më të integruar dhe të certifikuar Medical Imaging Medical Diagnostic.
Ekzaminime trurit, viscerale, musculoskeletal, chest-ventricular.CT e trurit, qafës së mitrës, kafkës, sistemit musculoskeletal, nofulla (CT dentare), angiografi axial.
Imazhe rezonancë magnetike të trurit (vlerësim i plotë neurologjik), cervikal, kafkë, gjoks, barku i sipërm dhe i poshtëm, sistemi musculoskeletal (gjymtyrë, shpinë etj), angiografi magnetike.U / S Qafën e gjëndrës tiroide, Breast, bark të sipërm të ulët, organet gjenitale, Triplex e anijeve të mëdha, scrotum.
Me metodën e absorbimit të fotonit Dexa.
Teknologjia jo invazive përdoret për të matur masën kockore.
Në një mamografi me dozë të ulët në kokë dhe projeksion i zhdrejtë i zhdrejtë.Për diagnozën e sëmundjeve dentare dhe dizajnimin e terapive ose operacioneve. Ajo përdoret gjithashtu në rastet e anomalisë ortodontike.

Like & Share