Këshilltarët ndërrojnë mendje, Christian Canacaris bëhet “Qytetar Nderi” i Sarandës

30/11/2314:53

Shperndaje:

Christian Canacaris, CEO i Raiffeisen Bank në Shqipëri propozohet “Qytetar Nderi” i Sarandës. Projekt vendimi ishte paraqitur për miratim Këshillit Bashkiak Sarandë në mbledhjen e të Premtes, 27 Tetor, por u rrëzua.

Ditën e sotme ky vendim është futur përsëri në rend dite dhe është miratuar nga këshilltarët.

Christian Canacaris është aktualisht Drejtor Ekzekutiv i Raiffeisen Bank në Shqipëri. Ai e mban këtë pozicion që nga tetori i vitit 2010. Ai është një bankier me shumë përvojë, me shumë vite të kaluara në vendet e EQL dhe tregjet në zhvillim në pozicione Anëtare të Bordit. Ai ka një karrierë të gjatë në Thesar dhe Tregjet e Kapitalit.

Canacaris iu bashkua Raiffeisen Bank në prill 2004 si Anëtar Bordi për Thesarin, Bankën e Investimeve dhe Tregjet e Kapitalit. Nga shkurti 2010 deri në tetor 2015 ai ishte gjithashtu përgjegjës për Bankën e Korporatave në nivel Bordi.

Gjatë karrierës së tij të gjatë bankare, ai ka mbajtur pozicione drejtuese në RZB Krekova Bank, në Raiffeisen Bank Maribor Slovenia, Raiffeisen Bank Romania, Banka Kombëtare e Greqisë S.A në Bukuresht, Rumani, Banka Kombëtare e Greqisë S.A, Paris, Phoenix Bank, Paris, etj. .

Christian Canacaris është diplomuar në Universitetin e Parisit, Pantheon-Sorbonne, në degën Financë Evropiane dhe Enterprise. Ai gjithashtu ka një diplomë master në Ekonometri dhe Matematikë të Aplikuar dhe Statistikë dhe një MBA nga Manchester Business School.


Ndajeni me miqte:

Postimet e fundit

KËRKOHET KUJDESTARE PËR GRUA TË MOSHUAR NË FSHATIN XARRË
Moonlight Bar kërkon Sanitare nga ora 15:00 – 17:00. Pagesë shumë e kënaqshme
Vangjel Tavo takim me banorët në Vuno: Zyrat për ju do jenë të hapura
Anullohet linja e tragetit Brindisi – Sarandë
Vangjel Tavo merr pjesë në inaugurimin e impiantit të ujërave të ndotura në Himarë – VIDEO
Petro Gjikuria hap Fushatën Elektorale në Himarë

©SARANDAWEB - 2024 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.