Kapen 4 persona duke prerë drurë në pyje – FOTO

Inspektoriati i Mjedisit dhe Pyjeve, Vlore ne bashkepunim edhe me Policine e Shtetit dhe Policine Bashkiake Finiq ka kapur ne flagrance 4 shtetas banore te Delvines.
Keta shtetas ne kohe te ndryshme kane prere ne malin e Dhrovjanit 24 peme me destinacion dru per tregti.
Prerja e pemeve eshte bere e paligjshme, duke shkelur keshtu ligjin per Moratoriumin e Pyjeve.
Materialet ne ngarkimin e shtetasve te mesiperm iu referuan Prokurorise se Rrethit Gjyqesor Sarande .