Kandidatët e PS zbresin në terren, takime në cdo rrugicë

fushata sarandeKandidatët e PS zbresin në terren, takime në cdo rrugicë.
Përvec takimeve me pompozitet dhe fushatës me sponsorizime në facebook, kandidatët e Partisë Socialiste vijojnë takimet e tyre në cdo rrugicë, duke u munduar të takojnë cdo votues.
Kandidati Adrian Gurma ka zhvilluar takime në rrugicat e Lukovës, ndërsa Alket Hyseni në rrugicat e Delvinës.
Kandidati Alket Hyseni ka biseduar me delvinjotët për problemet dhe shqetësimet që ata kanë. Hyseni u zotua se do të punojë fort që t’i japi zgjidhje secilit prej tyre sepse katër vitet e ardhshme do të jenë shumë të rëndësishme për Shqipërinë dhe Delvinën në veçanti.
Brenda pak ditësh Delvina do të ketë një shesh të ri, pjesë të Rilindjes Urbane, – ka thënë kandidati Alket Hyseni, por pa arritur t`u japi një premtim konkret për problemin e ujit të pijshëm.