Kalendari per Kategorine II, Takimet e ekipeve te Butrinti dhe Delvina

11/09/1813:39

Shperndaje:


Zbardhet Kalenderi i takimeve te ekipeve te Kategorise se Dyte, Kategori ku bejne pjese dhe ekipet e Sarandes dhe Delvines
Java 1
Përmeti – Maliqi
Devolli – Butrinti
Këlcyra – Tepelena
Naftëtari – Përmeti
Shkumbini – Memaliaj
Delvina – Termi
Skrapari – Albpetroli
Java 2
Albpetroli – Devolli
Termi – Skrapari
Memaliaj – Delvina
Gramozi – Shkumbini
Tepelena – Naftëtari
Butrinti – Këlcyra
Maliqi – Albpetroli
Java 3
Devolli – Maliqi
Këlcyra – Përmeti
Naftëtari – Butrinti
Shkumbini – Tepelena
Delvina – Gramozi
Skrapari – Memaliaj
Albpetroli – Termi
Java 4
Përmeti – Naftëtari
Devolli – Këlcyra
Memaliaj – Albpetroli
Gramozi – Skrapari
Tepelena – Delvina
Butrinti – Shkumbini
Maliqi – Termi
Java 5
Këlcyra – Maliqi
Naftëtari – Devolli
Shkumbini – Përmeti
Delvina – Butrinti
Skrapari – Tepelena
Albpetroli – Gramozi
Termi – Memaliaj
Java 6
Përmeti – Delvina
Devolli – Shkumbini
Këlcyra – Naftëtari
Gramozi – Termi
Tepelena – Albpetroli
Butrinti – Skrapari
Maliqi – Memaliaj
Java 7
Naftëtari – Maliqi
Shkumbini – Këlcyra
Delvina – Devolli
Skrapari – Përmeti
Albpetroli – Butrinti
Termi – Tepelena
Memaliaj – Gramozi
Java 8
Përmeti – Albpetroli
Devolli – Skrapari
Këlcyra – Delvina
Naftëtari – Shkumbini
Tepelena – Memaliaj
Butrinti – Termi
Maliqi – Gramozi
Java 9
Shkumbini – Maliqi
Delvina – Naftëtari
Skrapari – Këlcyra
Albpetroli – Devolli
Termi – Përmeti
Memaliaj – Butrinti
Gramozi – Tepelena
Java 10
Përmeti – Memaliaj
Devolli – Termi
Këlcyra – Albpetroli
Naftëtari – Skrapari
Shkumbini – Delvina
Butrinti – Gramozi
Maliqi – Tepelena
Java 11
Delvina – Maliqi
Skrapari – Shkumbini
Albpetroli – Naftëtari
Termi – Këlcyra
Memaliaj – Devolli
Gramozi – Përmeti
Tepelena – Butrinti
Java 12
Përmeti – Tepelena
Devolli – Gramozi
Këlcyra – Memaliaj
Naftëtari – Termi
Shkumbini – Albpetroli
Delvina – Skrapari
Maliqi – Butrinti
Java 13
Skrapari – Maliqi
Albpetroli – Delvina
Termi – Shkumbini
Memaliaj – Naftëtari
Gramozi – Këlcyra
Tepelena – Devolli
Butrinti – Përmeti

 


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.