Kalendari i ndeshjeve per Butrintin dhe Delvinen

26/09/1718:19

Shperndaje:


Java 1
Domosdova – Delvina
Këlcyra – Skrapari
Oriku – Butrinti
Gramozi – Albpetrol
Elbasani – Permeti
Devolli – Maliqi
Tepelena – Memaliaj
Java 2
Domosdova – Këlcyra
Maliqi – Tepelena
Permeti – Devolli
Albpetrol – Elbasani
Butrinti – Gramozi
Skrapari – Oriku
Delvina – Memaliaj
Java 3
Këlcyra – Delvina
Oriku – Domosdova
Gramozi – Skrapari
Elbasani – Butrinti
Devolli – Albpetrol
Tepelena – Permeti
Memaliaj – Maliqi
Java 4
Domosdova – Gramozi
Këlcyra – Oriku
Permeti – Memaliaj
Albpetrol – Tepelena
Butrinti – Devolli
Skrapari – Elbasani
Delvina – Maliqi
Java 5
Oriku – Delvina
Gramozi – Këlcyra
Elbasani – Domosdova
Devolli – Skrapari
Tepelena – Butrinti
Memaliaj – Albpetrol
Maliqi – Permeti
Java 6
Domosdova – Devolli
Këlcyra – Elbasani
Oriku – Gramozi
Albpetrol – Maliqi
Butrinti – Memaliaj
Skrapari – Tepelena
Delvina – Permeti
Java 7
Gramozi – Delvina
Elbasani – Oriku
Devolli – Këlcyra
Tepelena – Domosdova
Memaliaj – Skrapari
Maliqi – Butrinti
Permeti – Albpetrol
Java 8
Domosdova – Memaliaj
Këlcyra – Tepelena
Oriku – Devolli
Gramozi – Elbasani
Butrinti – Permeti
Skrapari – Maliqi
Delvina – Albpetrol
Java 9
Elbasani – Delvina
Devolli – Gramozi
Tepelena – Oriku
Memaliaj – Këlcyra
Maliqi – Domosdova
Permeti – Skrapari
Albpetrol – Butrinti
Java 10
Domosdova – Permeti
Këlcyra – Maliqi
Oriku – Memaliaj
Gramozi – Tepelena
Elbasani – Devolli
Skrapari – Albpetrol
Delvina – Butrinti
Java 11
Devolli – Delvina
Tepelena – Elbasani
Memaliaj – Gramozi
Maliqi – Oriku
Permeti – Këlcyra
Albpetrol – Domosdova
Butrinti – Skrapari
Java 12
Domosdova – Butrinti
Këlcyra – Albpetrol
Oriku – Permeti
Gramozi – Maliqi
Elbasani – Memaliaj
Devolli – Tepelena
Delvina – Skrapari
Java 13
Tepelena – Delvina
Memaliaj – Devolli
Maliqi – Elbasani
Permeti – Gramozi
Albpetrol – Oriku
Butrinti – Këlcyra
Skrapari – Domosdova

 


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.