Jorgo Goro harron premtimin e shkruar për fshatin Fterrë

18/03/1914:48

Shperndaje:


2 Vjet pas kësaj kronike dhe kur nga ana e Bashkisë Himarë nuk ka parë asnjë reagim, pavarësisht se Jorgo Goro e ka lënë të shkruar premtimin për asfaltimin e rrugës, banorët e fshatit Fterrë kanë ndërmarrë nismën për mbledhjen e fondeve për hapjen e një kanali anësor, shtrimin me çakëll dhe ngjeshjen e rrugës. 
Ndryshe nga projektet e fryra të institucioneve, banorët kanë nxjerrë një preventiv prej 26 milionë lekë të vjetra. Por duke qenë se edhe banorët e larguar të Fterrës nuk merren me biznese të fuqishme, ata deri tani kanë arritur të mbledhin vetëm 7 milionë lekë.
Por ajo që bën përshtypje është se pavarësisht se banorët e fshatit dhe të gjithë ata që janë larguar problem kryesor për fshatin shikojnë rrugën, Bashkia Himarë ka vendosur të investojë në këtë fshat një shumë prej rreth 68 milionë lekësh për Rehabilitimin e qendres se fshatit Fterre. 

VIDEO në YOUTUBE https://youtu.be/TGeFWcfRUG8


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.