SHARE

Joleza Koka anëtarësohet në FRPD Sarandëjoleza koka
Joleza Koka, kryetarja në detyrë e FRESSH, e cila ka njoftuar se nuk do të garojë për mandat tjetër në FRESSH, nga sot është bërë adhuruese e faqes së të rinjve demokratë të Sarandës FRPD Sarandë. Ende nuk dihen arsyet pse e kanë shtyrë Jolezën të behet fans në këtë faqe, por nuk përjashtohet mundësia që të jetë detyruar nga ndonjë nga friendsat e saj, i cili llogarinë mund ta ketë kthyer në faqe dhe ta ketë marrë edhe Jolezën me vete.

Loading...

 

.