Jashtë kontrollit zjarri në Malin e Milesë.
zbret në rrugën e Soronesë. Prej më shumë se 72 orësh zjarri në Malin e Milesë vazhdon të përparojë dhe të djegi cfarë i del përpara, ndërkohë që nga ana e institucioneve nuk është marrë asnjë masë.
Paradoksi më i madh është se Bashkia Konispol nuk ka shërbim zjarrfikës.

 

Loading...