Inxhinieri që ndërtoi ujëmbledhësin denoncon cilësinë e punimeve të rikonstruksionit 12 milionë euro

28/08/2013:41

Shperndaje:


Inxhinieri Haxhi Musai, një prej projektuesve dhe ndërtuesve të Ujëmbledhësit të Janjarit, vepra e mëdha për ujitje e ndërtuar në Shqipëri, denoncon cilësinë e punimeve në rikonstruksionin e kanalit vaditës.
Punimet për rikonstruksionin e kanalit vaditës, të cilat kryhen nga Gjoka shpk kanë filluar prej rreth 2 muaj më parë.
Investimi kap shumën rreth 12 milionë euro, por inxhinieri mendon se cilësia e punimeve është shumë e keqe, duke e krahasuar betonin e hedhur me kashtë të bardhë.

Kanali vaditës i Ujëmbledhësit të Janjarit furnizon me ujë gjithë fushat në luginën e lumit Pavël dhe shtrihet në fshatrat Ninat, Markat, Shalës dhe deri në fushat e Konispolit, Xarrës, Mursisë, Vrinës deri në Butrint.Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.