I prenë invaliditetin, godet me bastun punonjësen e Bashkisë Delvinë

27/01/2213:09

Shperndaje:

Ngjarja ka ndodhur në ambjentet e Bashkisë Sarandë, ku një grua ka shkuar e irritur në Bashkisë e Delvinës, pasi u njoftua se i ishte ndërprerë KEMPI.

Gruaja, rreth 55 vjeç, e cila trajtohej me KEMP për shkak të paaftësisë fizike, njëkohësisht edhe e pastrehë, ka mësuar se trajtimi me KEMP për të ishte ndërprerë dhe ka shkuar në Bashki për të kundërshtuar këtë veprim.

Punonjësja e përkrahjes sociale në Bashkisë Delvinë i ka sqaruar se KEMPI është prerë nga KEMP Epror në Tiranë, por gruaja nuk është bindur nga argumentat e paraqitur nga punonjësja për shkakun e ndërprerjes së invaliditetit dhe ka goditur me bastun punonjësen.

Pas këtij veprimi, është njoftuar Policia Bashkiake dhe Policia e Rendit, të cilët kanë shoqëruar invaliden në Komisariatin e Policisë Delvinë.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.