Heqja e tabelave në Finiq, reagon MEGA

Veprimi i natës së kaluar nga ana e autoritetit rrugor, mbështetur nga forca të shumta policore ishte një veprim i paprecedent duke fyer në mënyrë flagrante ndjenjën kombëtare të minoritetit etnik grek në Shqipëri.
Nuk mundet shteti, i ndikuar nga deklarata për shtyp të forcave regresive politike të ndërmarrë akte të tilla antiligjore që dhunojnë hapur një minoritet etnik dhe që vënë në pikëpyetje harmoninë dhe bashkëjetesën e dy popujve tanë.
Ftojmë menjëherë organet e ligjit të marrin masa të menjëhershme ndaj shkelësve dhe dhunuesve të ligjit!
Kristaq Kiço, partia MEGA.