Hapja e pusit në Vrion kthehet në legjendë, tenderohet për herë të tretë

30/05/2020:31

Shperndaje:


Ujesjelles Kanalizime Sarandë ka njoftuar rifillimin e procedurave të tenderit për “NDERTIM STACION I RI PUS-ÇPIMI NE VRION DHE LIDHJA ME RRJETIN KRYESOR TRANSMETUES”
Ky tender është organizuar edhe 2 herë të tjera, por i anulluar herën e parë për “Hedhja gabim ne SPE e preventivit” dhe herën e dytë për “mos plotesim kriteresh kualifikimi te asnje operatori ekonomik/ofertuesi”

Tenderi kap vlerën e më shumë se 130 milionë lekë të vjetra dhe afati i punimeve është përcaktuar 45 ditë, çka do të thotë se pusi i ri nuk do të jetë funksional për këtë verë.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.