Goleadë në Delvinë. Butrinti humbet në Memaliaj

Ekipi i Delvinës ka fituar ndaj Këlcyrës me rezultatin e thellë 7-2
Golat për Delvinën janë shënuar nga I.Bilo, D.Mehmeti, K.Musta. V.Myftari, K.Musta, E Cumani dhe M.Mehmeti.

Ekipi i Butrintit të Sarandës ka humbur takimin në Memaliaj me rezultatin 1-0
Goli për ekipin e Memaliaj është shënuar në fundin e takimit, në minutën 89