Gjiknuri dhe Hyseni mbledhin delegatët e Kongresit në Sarandë

Deputetët e Qarkut Vlorë Damian Gjiknuri dhe Alket Hyseni kanë zhvilluar një takim me delegatët e Sarandës, Delvinës, Konispolit dhe Finiqit.
Takimi është zhvilluar në Sarandë dhe tema e diskutimit ka qenë përcaktimi i kandidatëve që do të votohen në Kongresin E PS që do të zhvillohet në 29 shkurt.

Pas këtij takimi, deputeti Gjiknuri ka shkruar në facebook:
Pas takimit të zhvilluar me delegatët e Kongresit të Partisë Socialiste për bashkitë e Sarandës, Delvinës, Konispolit dhe Finiqit. Përcaktuam kandidatët për anëtarë të Asamblesë Kombëtare që do të votohen në 29 Shkurt Me delegatët e Kongresit të 29 Shkurtit 2020.
Të gjithë bashkë, përfaqësues të PS🌹 për bashkitë Sarandë, Delvinë, Finiq dhe Konispol, me përgjegjësinë e votës🗳 masive të popullit shqiptar, #PërShqipërinëQëDuam🇦🇱🇪🇺🌹

Për këtë takim ka shkruar edhe deputeti Alket Hyseni, i cili shkruan:
Me delegatët e Kongresit të 29 Shkurtit 2020.
Të gjithë bashkë, përfaqësues të PS🌹 për bashkitë Sarandë, Delvinë, Finiq dhe Konispol, me përgjegjësinë e votës🗳 masive të popullit shqiptar, #PërShqipërinëQëDuam🇦🇱🇪🇺