Gjergji Merkuri regjistrohet kandidat i pavarur për kryetar të Bashkisë Sarandë

04/03/2320:51

Shperndaje:

Gjergji Merkuri është regjistruar si kandidat i Pavarur për kryetar të Bashkisë Sarandë për zgjedhjet e 14 Majit.

Sipas informacioneve të Saranda Web, Gjergji Merkuri ka depozituar sot në KZAZ Sarandë firmat e komisionit nismetar per kandidaturen e tij.

Merkuri ka qenë ish Kryetar i Partisë Socialiste Sarandë, ish Drejtor i Doganës Sarandë, i Drejtorisë së Turizmit në Bashkinë Sarandë dhe Kryeinspektor i Inspektoriatit Shtetëror të Mjedisit, Pyjeve dhe Ujrave Vlorë.

Website Saranda Web

Facebook Saranda Web

Instagram saranda.web

Youtube sarandaweb

Tiktok saranda.web

Pinterest sarandaweb

in sarandaweb


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.