Gjendet ky qenush i humbur, kerkohet pronari i tij

Nje qenush i humbur eshte gjetur diten e sotme ne Lagjen nr 4 ne Sarande dhe personi qe e ka gjetur ka kontaktuar me Saranda Web per dorezimin e tij te pronari.
Kushdo qe mund te kete dijeni i kujt eshte, eshte i lutur ta njoftoje dhe te kontaktoje ne Saranda Web