Home Njoftime Gjendet dhe dorëzohet në Saranda Web një portofol i humbur

Gjendet dhe dorëzohet në Saranda Web një portofol i humbur

SHARE

Eshte gjetur para pak minutash nje portofol i humbur ku brenda tij ndodhet nje shume parash dhe karta bankare me emrin Armand allceniku. Kushdo qe e njeh lutet ta njoftoje per te kontaktuar ne Saranda Web. 

Loading...