Gazetari Panajot Boli feston 60-vjetorin mes kolegëve

Ne nje dreke te perbashket dedikuar firmes se gazetarit te disa mediave ne gjuhen shqipe dhe greke, koleget formuluan ne menyren e tyre urimet per Panajot Bolin.
Koleget Thoma Nika, Sofokli Mekshi, Shkelqim Hajno, Bardhyl Bejko, Vangjel Papakristo etj., sollen vleresime dhe eksperienca, detaje dhe episode nga bashkepunimi shumevjecar me z Boli, ne media te ndryshme ne vite, si dhe plotesuan portretin e tij, si njeri me kontribute ne fushen e mesuesise dhe si figure publike.
“+100, kolegu Panajot”, ishte urimi qe koleget i dhane atij edhe permes tortes se eventit.