Futbollistët e Delvinës ankesë në Saranda Web: Kemi 1 vit pa marrë kokërr leku

25/04/2214:32

Shperndaje:

Pas ankesës së kryepleqve në territorin e Bashkisë Delvinë, edhe futbollistët e ekipit Delvina ankohen në Saranda Web se kanë 1 vit pa marrë asnjë lekë.

Pas kësaj ankesa, Saranda Web ka kryer një verifikim në transaksionet e thesarit, ku rezulton se periudhën Prill 2021 – Prill 2022, Bashkia Delvinë ka paguar vetëm paga dhe sigurime për muajin Nëntor 2021.

Pavarësisht lutjeve dhe ankesave të shumta nga ana e futbollistëve të ekipit Delvina drejtuar Bashkisë Delvinë për të kryer pagesat e rogave, nga ana e Bashkisë Delvinë nuk ka asnjë reagim.

Bashkia Delvinë prej disa vitesh gjendet në kolap ekonomik, duke mos arritur të kryej jo vetëm shërbimet bazë për qytetarët, por duke mos arritur të paguaj as pagat.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.