FOTO: Dita e katërt e zjarrit në Malin e Milesë.
Sot po behen 4 ditë që zjarri në Malin e Milesë vazhdon të djegi cfare i del perpara.
Pasi ka djegur gjithë masivin pyjor ne pjesen jugore mbi Mursi dhe Xarre dhe pjesen perendimore te malit ne Sorone, zjarri sot eshte perhapur ne pjesen veriore mbi fshatrat Dober dhe Vagalat te Bashkise Finiq.
Gjate dites se sotme per shuarjen e zjarrit eshte angazhuar nje helikopter.

 

Loading...