Formulari të cilin duhet ta plotësojnë prindër dhe nxënës të hënën para hyrjes në shkollë

12/09/2021:19

Shperndaje:


Lidhur me masat e mara nga qeveria mbi pandeminë e COVID-19, Ministria e Arsimit ka shpërndarë një formular për nxënësit e shkollave që të hënën e 14 shtatorit i rikthehen procesit mësimor.
Formulari është i përbërë nga dy pjesë me të parën që u kërkon fëmijëve të mitur që të deklarojnë nën përgjegjësinë e tyre personale se nuk kanë familjarë të prekur nga Covid-19 dhe se personalisht nuk janë të prekur nga Covid-19.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.