Fjalimi i parë i deputetit Niko Kuri në Parlament – VIDEO

16/11/2120:31

Shperndaje:

Deputeti Niko Kuri në Parlament: Të hedhim sytë drejt zhvillimit të turizmit kulturor. Të investohet në rrjetin elektrik dhe zgjidhjen e problemeve të ujit. Të investohet në rrjetin rrugor. Niko Kuri: Të vijojnë investimet në Spitalin e Sarandës, spitali Sarandës përballon edhe fluksin turistik, ti jepet statusi i Spitalit Rajonal. Niko Kuri: Të përfundojë Kampusi Universitar në Sarandë. Të mos mbyllet Gjykata. Niko Kuri: Të mbështetet minoriteti grek në fushat e arsimit dhe kulturës. Të garantohet pjesëmarrja në Parlament e minoritetit.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.