Finiqi dhe Dropulli me Zyrë Arsimore, përcaktohet ku do të jetë qendra

06/07/2013:40

Shperndaje:


Zyra Arsimore për  bashkitë Finiq dhe Dropull u hap më datën 1.7.2020 me urdhërin nr 176 të Ministres së Arsimit, Rinisë dhe Sporteve të Shqipërisë Besa Shahini.
Kjo zyrë që do të funksionojë para fillimit të vitit të ri shkollor do të përbëhet nga një drejtor, nga një jurist, nga një financier dhe tre specialista të monitorimit të kurikulës dhe zhvilimit profesional në shkollat e dy bashkive.

Selia e zyrës arsimore do të jetë në Finiq.
Zyra hapet pas kërkesave të vazhdueshme dhe këmbëngulëse të Partisë MEGA për ngritjen e cilësisë së arsimit në minoritetin grek.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.