Finikas Lines publikon oreret e tragetit gjatë sezonit të vjeshtës

Finikas Lines publikon oreret e tragetit gjatë sezonit të vjeshtës.
Finikas Lines ka publikuar oret e reja për sezonit të vjeshtës që kanë filluar prej ditës së sotme dhe deri në 31 Dhjetor.
Orari i nisjes nga Saranda në Korfuz dhe nga Korfuzi në Sarandë   www.finikas-lines.comPër cdo informacion kontaktet e kompanisë Finikas Lines janë 067 2022 004 dhe [email protected]
For info and reservation visit
www.finikas-lines.com

 

Spread the love
  • 1
    Share
Loading...
AlbanianEnglishFrenchGermanGreekItalianMacedonianPolishRussianSwedish