plazh sarandeFillon puna për zgjerimin dhe sisteminin e plazheve në Sarandë.
Në Sarandë ka filluar puna për sistemimin e plazheve dhe përgatitjen e tyre për të pritur fluksin e pushuesve.
Përvec punës për sistemin e plazheve, ndërhyrje po kryhen edhe në zgjerimin e hapësirave të tyre.
Puna në ditën e sotme ishte përqëndruar në hyrje të Shëtitores, në një zonë ku plazhi kishte vite mbuluar nga inertet e një godinë të shkatërruar.
Puna në këtë pjesë të harruar, përvec se do të zgjerojë hapësirën e plazhin, do të sjelli edhe përmirësimin e imazhit të kësaj zone.

loading...
loading...

 

Postoni komentin tuaj për shkrimin
Loading...