Filloi reflektimi i Partise Demokratike – Opinion nga AV. Spiro Vaso

28/04/1615:14

Shperndaje:


Opinion nga Avokat Spiro VASO.
Rritja e numrin të degëve të Partisë Demokratike nga 53 në 67, bën të mundur që kryetarët e degeve të jenë më praktik në punën e tyre. Dega e PD-së Sarandë ka ne administrim 3 Bashki , kjo shtrirje e gjere territoriale e ka berë të pamundur menaxhimin dhe daljen jashtë kontrolli të situatës së funksinimit të PD-së Sarandë. Me vendimin e sotëm të Kryetarit Basha kjo degë do t`i nënshtrohet procesit zgjedhor. Ndarja do të jetë në 3 degë, atë të degës Sarandë , Finiqit dhe Konispolit. Ndarja e PD-së Sarandë në 3 degë, bën që të shuhet lufta në heshtje e komuniteteve “Cam” & “Labe” & “Minoritar” si dhe ajo e Qytetarit me Fshatarin, te Rinjtë & Vjetrit. Të gjithë Demokratët duhet t`i përveshin mëngët dhe të punojnë për siglën, sepse Partia Demokratike s`ështe e askujt që mendon se e ka me “Koncesion”. Partia Demokratike është e atyre që e shikojnë pa interes dhe jo si disa vetëm per ta vjelur. Partia Demokratike është e të  gjithë Demokratëve me në krye Lulzim Bashën. 
SPIRO VASO D

.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.