Festim Lato organizon tubim në Sarandë per Çështjen Çame.
Festim Lato, “Kryeministri dhe Presidenti i Republikës së Çamërisë”, organizon ditën e shtunë një tubim në Sarandë.
Ky tubim vjen pas një seri aktivitetesh organizuar nga Festim Lato për sensibilizimin e zgjidhjes së Çështjes Çame.
Tubimi do të zhvillohet të shtunën në orën 18:00 në Shëtitore, te plazhi i Centralit

 

Loading...