Fansi i Saranda Web gjen portofolin me para dhe karta dhe kerkon ta dorëzojë.
Ja cfarë na shkruan ai:
Pershendetje
Sot ne dreke gjeta nje portofol me nje patente dhe nje karte krediti dhe nje 5 mijlekshe.
Ju lutem vendosni nje njoftim te gjendet kush e ka humbur.

Loading...

 

loading...
loading...