E pabesueshme! Ja çfarë denoncon turisti dixhital.
Një turist në Sarandë është shokuar ditën e sotme, kur i kanë çuar faturën që duhet të paguante për një kafe që kishte konsumuar në një nga lokalet e Sarandës.
Ai ka dërguar faturën për ta paguar stafi i Saranda Web, pasi ai  kishte parë në faqen tonë foto dhe video të bukura nga Saranda dhe vendosi ta vizitonte, por nuk kishte menduar se mund të paguante dhe një kafe 300 lekë.  

Loading...

 

loading...
loading...