Dridhet Saranda nga tërmeti në orët e mëngjesit.
Një tërmet i shkaktuar ne oret e mengjesit ka shkaktuar panik ne banoret e Sarandes dhe zones perreth.
Termeti ka ndodhur ne oren 04:22 te mengjesit dhe epiqendra e tij ka qene ne Frashtan te Gjirokastres.
Sipas te dhenave, termeti ka qene i shkalles 2.8 Rihter dhe pervec panikut nuk mendohet te kete shkaktuar deme.

Loading...

 

loading...
loading...