Drejt përfundimit punimet në Rrugën e Flamurit

18/02/1712:13

Shperndaje:


Punimet në Rrugën e Flamurit janë drejt përfundimit.
Sic duket edhe nga pamjet, kanë përfunduar të gjitha punimet që kishin të bënin me kanalizimet, mbushjen me shtresa zhavorri  dhe rruga është gati për shtrimin me pllaka dhe punimet në trotuarët a saj. Pjesë e këtij projekti ishte restaurimi i fasadave të ndërtesave në Rrugën e Flamurit, vendosja e ndriçimit të ri dhe mbjedhja e pemëve të reja dekorative.
Punimet në Rrugën e Flamurit dhe sheshin e qytetit filluan në datën 17 tetor të vitit të kaluar dhe afati i përfundimit të tyre ishte 130 ditë, që do të thotë se afati i përfundimit të punimeve është fundi i muajit shkurt.rruga e flamurit sarande

 


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.