Dhunohet dhe grabitet i moshuari nga një person i maskuar

Dhunohet dhe grabitet nje 72-vjecar.
Nje person i maskuar ka hyre ne 3 te mengjesit ne banesen e Kosta Shapo, 72-vjec ne fshatin Muzine.

Shapo jetonte vetem, eshte invalid me nje kembe.
Grabitesi i ka bere fillimisht presion dhe me pas e ka goditur ne fytyre e stomak. Ka arritur ti marre tre kartmonedha 5000 leke, ne total 15 mije leke te reja dhe eshte larguar.

Ne vendngjarje policia, nderkohe qe i dhunuari eshte derguar ne spitalin e Delvines.