Denoncimi: Më larguan nga puna për hakmarrje politike dhe personale

30/05/2020:39

Shperndaje:


Vilson Mehmeti, ish-specialist në Shërbimet publike në bashki, është një prej atyre që akuzon se largimi i tij nga detyra hakmarrje për bindjet politike.
“Ky është një largim me tendencë politike, por edhe një kaprico familjare që rrjedh nga një konflikt i vjetër. Me burrin e saj, më ka thënë se nuk e kam respektuar.”
Akuza ndaj kryebashkiakes socialiste kanë edhe të tjerë.
Ky qytetar denoncon se hakmarrjen politike ndaj tij e ka vuajtur e bija që është larguar nga puna po ashtu.
“Ajo është larguar e para nga bashkia. Unë i kam thënë që jam i djathtë, më kanë kërkuar votën dhe nuk ia kam dhënë.”
Nga ana e saj kryetarja e Bashkisë Delvinë i quan këto shkurtime në stafin e bashkisë si të detyruara për shkak të financave të dobëta të institucionit.
Për ata që pretendojnë të kundërtën ajo thotë se mund ti drejtohen gjykatës.
“Nëse dikush pretendon se e kemi larguar për arsye politike t’i drejtohet gjykatës, pasi ne kemi ndjekur një procedurë korrekte.”

VIDEO

https://youtu.be/8z8Uz5CBmN4


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.