Delvina humbet takimin në Elbasan

Ekipi i Delvinës ka humbur në takimin e sotëm në Elbasan.
Takimi ka përfunduar me fitoren 2-0 në favor të Elbasanit.
Ekipi i Delvinës me humbjen e sotme mbetet në kuotën e 15 pikëve, ndërsa Butrinti me 17 pikë.
Tabela kryesohet nga Elbasani dhe Oriku me nga 21 pikë.

 

Renditja në Grupin B:
1.Elbasani 21 Pikë
2.Orikumi 21 Pikë
3.Albpetrol 19 Pikë
4.Butrinti 17 Pikë
5.Maliqi 16 Pikë
6.Delvina 15 Pikë
7.Devolli 15 Pikë
8.Këlcyra 13 Pikë
9.Tepelena 10 Pikë
10.Domosdova 10 Pikë
11.Gramozi 8 Pikë
12.Përmeti 6 Pikë
13.Memaliaj 6 Pikë
14.Skrapari 4 Pikë