Delvina blen futbollistin nga Nigeria

Ekipi i Delvinës ka blerë një lojtar nga Nigeria. Ende nuk dihet si futbollisti nigerian
Etudaiye Abduljabar Oyarazi përfundoi në Delvinë dhe cfare kontrate është arritur.
Ekipi i Delvinës ndodhet në Kategorinë e Dytë në vendin e pestë në tabelë të klasifikimit dhe kjo blerje ka shtuar entuziazmin se ekipi mund të ngjitet në Kategorine e Parë.