Delegacion nga Gjakova vizitë në Sarandë, binjakëzim mes qyteteve

Një delegacion nga Komuna e Gjakovës, i udhëhequr nga kryetari i komunës, Ardian Gjini dhe në përbërje edhe të këshilltarëve komunal nga disa subjekte politike, po qëndrojmë për një vizitë dyditore në qytetin e Sarandës.
Temë e këtij takimi ishte bashkëpunimi ndërmjet Sarandës dhe Gjakovës, konkretisht vazhdimi i procedurave të binjakëzimit në mes të Gjakovës dhe Sarandës.
Delegacioni nga Gjakova ka vizituar edhe Sinagogën, Muzeun, Kalanë e Lëkursit si edhe qytetin antik të Butrintit.