Dalin emrat e fituesve në KK të PD, mes tyre edhe emra nga Saranda

 

Kanë dalë emrat e fituesve në Këshillin Kombëtar të Partisë Demokratike.

Gjatë votimit të djeshëm, në listën e kandidatëve kanë qenë edhe 4 emra nga Saranda, konkretisht Bejdo Cela, Edmond Gjoka, Matilda Qurku dhe Jolio Dine, Spiro Vaso, nga të cilët Spiro Vaso dhe  Jolio Dine kanë arritur të sigurojnë votat e nevojshme për të qenë anëtar i Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike.