Çfarë premtoi Leonidha Hristo për Finiqin 4 vjet më parë?

06/03/1916:33

Shperndaje:


Kur kanë mbetur edhe pak muaj nga përfundimi i mandatit të kryetarëve të bashkive, Saranda Web po kthehet 4 vjet prapa në kohë për të sjellë premtimet elektorale të kryetarëve të bashkive, me qëllim për t`i përballur këto premtime me realitetin e sotëm.
Në këtë shkrim do të sjellim premtimet elektorale të kryetarit së Bashkisë Finiq Leonidha Hristo.

  • Ndërtimi i godinës dhe zhvendosja e qendrës së bashkisë në Dërmish.
  • Furnizimi me ujë të pijshëm i të gjitha fshatrave të bashkisë nga burimet e  Leshnicës,  Merkos, Navaricës dhe Syrit të Kaltër.
  • Asfaltim i të gjitha rrugëve të fshatrave.
  • Venia në eficensë e kanalit vaditës “Thoma Filipeu” per ujitjen e  fushave.
  • Rindertimi i spitalit të Theologos
  • Uljen e tarifave të kullotave për blegtorët
  • Ndertim i nenstacionit elektrik në Dërmish për të garantuar stabilitet me energji.
  • Sistemim dhe reabilitim i qendrave te fshatrave.

Këto ishin premtimet elektorale të bëra nga Leonidha Hristo gjatë fushatës elektorale të 4 viteve më parë. Se sa janë realizuar këto premtime elektorale të Leonidha Hristo, këtë më mirë mund ta vlerësojnë banorët e fshatrave të Finiqit. 


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.