Butrinti U-17 vazhdon kryesimin, të shtunën ndeshet në Sarandë

 

Ekipi i futbollit të 17 vjecarëve sarandiotë vazhdon kryesimin e tabelës me 14 pikë, pas 6 takimeve të luajtuara.
Ditën e shtunë  17. 11.2018 ata do të ndeshen në  stadiumin Andon Lapa me ekipin e  Football Republic.
Djemtë e ekipit luftojnë për udhëhequr klasifikimin dhe prandaj kërkojme nga tifozeria sarandiote sa më shumë mbështetje.