Butrinti pëson humbje, 2 lojtarë me karton të kuq

Butrinti ka humbur takimin e sotëm në Patos me rezultatin 2-0
Dy nga lojtarët e ekipit sarandiot janë ndërshkuar me karton të kuq, fillimisht F. Dhrami në minutën e 14-të dhe në minutën e 55-të Maraj.
Golat për ekipin e Albpetrolit janë shënuar në minutat e 44 dhe 92-të.
Pas kësaj humbjeje Butrinti mbetet në vendin e katërt, por 9 pikë larg kryesuesve.